Nieuws

Uitslag Rabobank Club Support 2021

De uitslag van de actie "Rabobank Club Support 2021" is bekend. Wij hebben een bedrag van € 169,22 toegekend gekregen, Daar zijn wij erg blij mee en zullen daar - volgens plan - de verlichting van de meelzolder kunnen verbeteren. Allen die een stem op ons hebben uitgebracht: hartelijk dank!! 


“Wind en Water"

De Stichting Vrienden van de Hackfortsche Windmolen heeft in samenwerking met Natuurmonumenten een folder uitgebracht met de titel “Wind en Water”. Het betreft een wandeltocht van circa 5 kilometer van de "Hackfortsche Windmolen" aan Het Hoge naar "Watermolen Hackfort" bij kasteel Hackfort. Hiermee willen we de verbinding tussen beide molens een nieuw leven inblazen. De folder vertelt tevens het verhaal van de lange geschiedenis van beide molens. Een verleden dat ze delen met de Baakse Beek, vandaar de titel “Wind en Water”.

De folder is verkrijgbaar tegen betaling van € 0,50 bij de VVV, Restaurant “De Keuken van Hackfort” en natuurlijk de Hackfortsche Windmolen aan het Hoge en de "Watermolen Hackfort" bij kasteel Hackfort tijdens openingsuren.